top of page
LØSNINGER TIL EHVERV
På NPP klinikken tilbyder vi tre typer erhvervsrettede løsninger. Disse baseres på flere års erfaring både indenfor akademisk forskning, klinisk arbejde og kommercielt arbejde.
Disse løsninger tilbydes til alt fra selvstændige psykologer, institutioner, kommuner, statslige organisationer og organisationer, til kommercielle firmaer og internationale selskaber.
maxresdefault (1).jpg

Supervision af Professionelle

Modtag supervision fra en af verdens førende personer indenfor anvendt psykologi og hjerneforskning.

Dr. Thomas Zoëga Ramsøy tilbyder supervision for psykologer og professionelle terapeuter, behandlere, samt for professionelle i erhvervslivet (f.eks. mellem- og topledere). 

96684342_262789464771895_290831113711412

Foredrag, Workshops

og Kurser

Dr. Ramsøy har i årevis turneret globalt med foredrag på de største scener, som Cannes, SXSW, og QSP Summit.

Dr. Ramsøys foredrag fokuserer på vor nyeste viden om hjernen og sindet, og bygger på hans mangeårige arbejde indenfor både hjerneforskning, såvel som arbejde med førende firmaer som Google, Facebook, Sony, IKEA og VISA

 

.

maxresdefault.jpg

Kommercielt Konsulent Arbejde

Brug den seneste viden omkring ​anvendt hjerneforskning til at styrke din virksomhed. Om det er at forbedre dit produkt, at booste din innovation eller at blive en bedre leder, så er anvendt hjerneforskning en uundværlighed!

Dr. Ramsøy har i 15 år arbejdet med verdens største virksomheder, og han kombinerer denne erfaring med sin videnskabelige baggrund i sine konsulentydelser.

bottom of page