top of page
clock-1274699_1920.jpg

Om tidsbestilling,

betaling, afbud, og generelt om terapiforløbet

Du kan booke online eller bestille tid på telefon 2181 1945 (Thomas Z. Ramsøy) eller 2515 5645 (Majken Z. Ramsøy).

Telefonerne er åbent alle dage fra kl 10.00-11.00.

Udover dette tidsrum tager vi telefonen så snart som muligt. Hvis vi ikke tager telefonen, så venligst indtal en besked med navn og telefonnummer, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt vi kan.

For din anonymitets skyld, lægger vi kun besked på din telefonsvarer, hvis du på vores telefonsvarer har lagt en godkendelse af dette. 

BETALING


Der skal altid betales inden terapiens start. Det er muligt at betale med MobilePay til Klinikkens MobilePay konto (222585). Du kan også skanne nedenstående QR-kode:

download.png
Tider mv

Det er også muligt at betale med en bankoverførsel inden terapiens start.

Betales beløbet via bankoverførsel, så skal det fulde beløb indbetales senest to dage før terapiens start til vores konto med følgende informationer:

Bank:                                  Nordea

registreringsnummer:     1726

kontonummer:                 2787877136

Betalinger for neuropsykologisk eller personlighedsmæssig udredning til firma, stat eller kommune, sendes som faktura ved levering af rapport. Hvis udredning foretages i privat regi, skal beløbet betales senest to dage inden testningen påbegyndes.

FAKTURA


Klinikken sender faktura på mail via “sikker mail” eller ved MobilePay faktura system.  

TIDER


Klinikken har tider fra kl. 8.00 – kl. 19.00 hverdage samt tider i weekenden. Vi gør alt for, at det passer ind i dit/Jeres skema og arbejdsliv. Derfor har vi på klinikken valgt, ikke at hæve priserne på aften- eller weekendtider. Vi vil så vidt muligt også hjælpe dig med en akut tid uden at dette koster mere per session. 

AFBUD 


Afbud skal ske senest inden kl. 14.00 dagen inden din/Jeres aftalte terapi.

Såfremt denne tid overskrides, så vil vi desværre være nødt til at opkræve et beløb for tabt terapi. Beløbet er på 500 kr, som sendes på faktura til din opgivne mail, eller trækkes fra et på forhånd indbetalt beløb. 

Du kan melde afbud ved at ringe til os på 2181 1945 Thomas Z. Ramsøy eller 2515 5645 Majken Z. Ramsøy.

Du kan også skrive afbud til vor mail eller via vor kontaktformular. 

Påmindelse via SMS: Vi sender en påmindelse til dig dagen før den tid vi har en aftale. Hvis du ikke ønsker SMS påmindelse, så giv besked.


FORSINKELSER


Hvis du bliver forsinket, send venligst en SMS eller ring. Hvis vi ikke kan tage telefonen, så læg en besked. Hvis vi ikke hører fra dig, venter vi 15 minutter -- derefter betragtes aftalen som aflyst, og med ovenstående regler gældende for aflysning (500 kr.)

 

TERAPIFORLØBET


Det er vores erfaring, at et aktivt terapiforløb skaber de bedste resultater. Du vil arbejde mere fokuseret med de opgaver og aftaler vi laver sammen i terapien, samt bedre kan følge med mentalt i din udvikling, når der ikke går længere end 1-3 uger mellem dine terapier. I begyndelsen af forløbet højst 2 uger og for nogle hver uge.

 

For at sikre, at du kan få en tid, er det en god ide at lave 2 eller flere aftaler frem. Dette kan også aftales ved første samtale. 

Terapi kan være hårdt arbejde. Du kan opleve at du mister lysten til terapi, og en lyst til at aflyse eller udsætte terapien. Du kan også få en irritation og utilfredshed med psykologen/terapeuten. Vi anbefaler, at vi er i løbende dialog om, hvordan terapien går, også på dette område.

Sig også endelig til hvis din tilstand eller symptomer forværres. Vi er her for dig/Jer og vil altid søge at gøre alt vi kan for at give dig og Jer et tilfredsstillende forløb ved Neuropsykologisk og Psykoterapeutisk Privatklinik. 

KONTAKT MELLEM SESSIONER


Kommunikation omkring praktiske omstændigheder som aftaler, forsikringsselskaber, betaling osv. kan ske både i sessionen og per e-mail eller SMS. Emner som omhandler selve det terapeutiske forløb, skal forbeholdes terapitimen.

AFSLUTNING


Afslutning på terapien er en vigtig del af forløbet. Derfor anbefaler vi, at du tager det op i terapien, når du overvejer at afslutte, og hvad en god afslutning vil være.

FORBRUG/MISBRUG AF SUBSTANSER


Hvis du har et stort forbrug og/eller aktivt misbrug af alkohol, hash, piller, narko, sex, porno, mad eller andet mens du er i terapi, kan dette modvirke terapiens virkning. Derfor er det meget vigtigt du informerer os om evt. misbrug, så vi kan tage højde for dette. Giv også gerne besked om du tager psykofarmaka.

 

TILBAGEBETALING


Ved tilbagebetaling trækkes der et administrationsgebyr på 100 kr.

FOREDRAG, WORKSHOPS M.V.

Betalingsbetingelser ved workshops, foredrag og kurser for virksomheder kan forefindes ved henvendelse til StrongMind.

bottom of page