top of page
card1.jpg

​Om tidsbestilling,
betaling, afbud, og generelt om terapiforløbet

Du kan booke på mail eller telefon, se kontakt oplysninger længere nede på siden, eller her.

Telefonerne er åbent alle dage fra kl 10.00-11.00.

Udover dette tidsrum tager vi telefonen så snart som muligt. Hvis vi ikke tager telefonen, så venligst indtal en besked med navn og telefonnummer, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt vi kan.

For din anonymitets skyld, lægger vi kun besked på din telefonsvarer, hvis du på vores telefonsvarer har lagt en godkendelse af dette. 

BETALING


Der skal altid betales inden terapiens start. Det er muligt at betale med MobilePay til Klinikkens MobilePay konto (222585). Du kan også skanne nedenstående QR-kode:

download.png
Tider mv

Det er også muligt at betale med en bankoverførsel inden terapiens start.

Betales beløbet via bankoverførsel, så skal det fulde beløb indbetales senest to dage før terapiens start til vores konto med følgende informationer:

Bank:                            Nordea

registreringsnummer:        1726

kontonummer:                 2787877136

Betalinger for neuropsykologisk eller personlighedsmæssig udredning til firma, stat eller kommune, sendes som faktura ved levering af rapport. Hvis udredning foretages i privat regi, skal beløbet betales senest to dage inden testningen påbegyndes.

FAKTURA


Klinikken sender faktura på mail eller ved MobilePay faktura system.  

TIDER


Klinikken har tider fra kl. 8.00 – kl. 19.00 hverdage samt tider i weekenden.

Vi gør alt for, at det passer ind i dit/Jeres skema og arbejdsliv. Derfor har vi på klinikken valgt, ikke at hæve priserne på aften- eller weekendtider. Vi vil så vidt muligt også hjælpe dig med en akut tid uden at dette koster mere per session. 

AFBUD 


Afbud skal ske senest 24 timer inden din/Jeres aftalte terapi. Ved sygdom skal afbud ske senest om morgenen den dag du har terapi, inden kl. 10.

Såfremt denne tid overskrides, så vil vi desværre være nødt til at opkræve et beløb for tabt terapi. Beløbet er på det fulde beløb, som sendes på faktura til din opgivne mail, eller trækkes fra et på forhånd indbetalt beløb. 

Du kan melde afbud ved at ringe til os, eller skrive til os på mail:

Påmindelse via SMS: Vi sender en påmindelse til dig dagen før den tid vi har en aftale. Hvis du ikke ønsker SMS påmindelse, så giv besked.


FORSINKELSER


Hvis du bliver forsinket, send venligst en SMS eller ring. Hvis vi ikke kan tage telefonen, så læg en besked. Hvis vi ikke hører fra dig, venter vi 15 minutter -- derefter betragtes aftalen som aflyst, og koster en terapi sessions fulde pris.

 

TILBAGEBETALING


Ved tilbagebetaling trækkes der et administrationsgebyr på 100 kr.

bottom of page