top of page
wepik-green-organic-shapes-and-floral-certificate-20221014-205334.png

I dit terapeutiske forløb lægger vi især fokus på:

AT STYRKE DIT SELVVÆRD

flower.png

Vi skræddersyr et terapeutisk forløb for dig og dine behov.

Vi laver en form for terapeutisk undervisning af dig, hvor du lærer at kigge “udefra og ind” på dine udfordringer og svære situationer i livet. 

Du vil stille og roligt lære at ændre dine forestillinger og dine reaktioner, så de svære situationer bliver lettere at håndtere.

Vi ser dig som en person med mange styrker, som vi gennem terapiforløbet, støtter dig i. 

 

Vi lærer dig, hvordan du kan bruge dine iboende styrker på en mere bevidst og indre styret måde.

Lyt til videoen ved at trykke på billedet

flower22.png

DIN
SELVUDVIKLING

Vi tør gøre tingene lidt anderledes. Vi tør eksperimentere sammen med dig.

Vi er ikke fastlåste i bestemte psykologiske principper og retningslinjer. Det vil sige, at vi ofte afprøver forskellige øvelser i dit terapiforløb.

Du er unik, og derfor lader vi din proces vise os, hvad vi sammen kan gøre for, at du føler dig mere glad og tilfreds, og har større forståelse af dine udfordringer. 

Øvelserne kan være: kropslige hjemmeøvelser med meditation, mindfulness, åndedrætsøvelser eller øvelser i at gøre noget der er svært for dig, men som du mangler mere erfaring i.

 

Når du gør noget der normalt skaber angst i dig, så optræner du en form for en “ny forståelse” af det, som normalt gør dig bange. Her kan vi hjælpe dig, til at få mere ro i oplevelsen af det svære.

DU BLIVER DIN EGEN EKSPERT

Vi samarbejder altid med dig, med de vilkår, rammer og muligheder, du har i dit liv.

 

Vi er på en nysgerrig opdagelsesrejse, sammen med dig, hvor vi ønsker, at optimere gennem øvelse, grin, tårer og sidst masser af omsorg for dig. 

Når du bliver ekspert i dig selv, vil du blive bedre til at definere de mål og ønsker du har, at få øje på de udfordringer du kan have, og ikke mindst at du kan lære at navigere med indre styrke, kontrol og bevidsthed gennem livet.

flower3.png

SÅDAN
FOREGÅR ET TERAPIFORLØB

Se vores brochure her

flowers4.png
Individ terapi.jpg

Vi ser ikke mennesket opdelt i hjerne og krop. Eller i fornuft og følelser.

 

Det vil sige, at vi arbejder med, at alle dine tanker, som foregår i din hjerne, også påvirker din krops reaktioner og adfærd.

Vi vil derfor oftest inddrage hjemmeøvelser, som kropsøvelser, åndedrætsøvelser og andre måder at tænke krop og sind som ét hele.

SAMMENHÆNG MELLEM KROP OG SIND

flowers2.png

VI GIVER DIG BRUGBARE VÆRKTØJER

Vi har ikke svaret på dine udfordringer. Vi har derimod værktøjer og erfaring til at kunne guide dig gennem et forløb, hvor du sammen med os, finder dine svar. 

 

Samtidig kan vi rådgive dig og hjælpe dig til større indsigt i dig selv og din omverden.

 

Vi dykker ned i lagene af dine tanker, følelser, adfærd og måden, hvorpå du oplever dig selv i forhold til andre og situationer i dit liv. 

Vi tillader alt det uperfekte i tilværelsen og vi er optaget af, hvordan du får det bedste liv, med de styrker du ubevidst indeholder.

flower.png
bottom of page