top of page
AdobeStock_183200379.jpeg

Lægehenvisning

Vi giver nedsat pris til klienter med henvisning fra lægen. Det samme gælder hvis du modtager ressourceforløbsydelse, flexydelse, førtidspension, ledighedsydelse samt studerende på SU

Klinikken får ofte henvendelser fra klienter, som har fået en henvisning fra læge til psykolog. De leder derfor efter en psykolog, som har overenskomst med sygesikringen og ydernummer. Vær opmærksom på, at vi på NPPklinikken har valgt at ikke være tilknyttet sygesikringsordningen. Du kan derfor ikke få tilskud til behandlingen hos os via sygesikringen.

 

Vi vil rigtig gerne imødekomme dig med en lægehenvisning alligevel til en nedsat pris på de antal gange du er henvist til psykolog af lægen. Se nedsatte priser under vor booking side.  

HVORFOR HAR VI FRAVALGT OVERENSKOMST MED SYGESIKRINGEN?


Når en psykolog tildeles et ydernummer og er tilknyttet sygesikringsordningen, så må psykologen ifølge reglerne, ikke arbejde med andet arbejde, i mere end 15 timer ugentligt, ved siden af terapien. 


Da Thomas Z. Ramsøy er en af verdens førende hjerneforskere og ejer af et succesrigt globalt hjerneforskningsfirma, Neurons Inc, så vil han ikke kunne stå indenfor denne tidsramme, hverken af interesse eller lyst. Thomas Z. Ramsøy rejser holder internationale foredrag og workshops for firmaer som Facebook, Google osv. Han samarbejder endvidere med mange forskere og EU projekter. 

Når han derfor giver terapi og udfører neuropsykologisk udregning m.v., er dette ud fra en oprigtig faglig interesse og stor personlig motivation. Det er en ideologi for Thomas Z. Ramsøy at passe sin kliniske viden og praksis også og have med den mere direkte kontakt til klienten, som en vigtig modpol til den internationale og kommercielle scene. 

 


LANG VENTETID PÅ PSYKOLOGER UNDER DEN OFFENTLIGE SYGESIKRING


En anden årsag til fravalg af et ydernummer skyldes vor holdning til en tidslig levering af terapi til klienten. Der er ofte lang ventetid på en psykolog under ydernummer, og dette stemmer ikke overens med vores holdning til vores klienter. Vi ønsker at kunne tilbyde hjælp til dig så hurtigt og effektivt som muligt, da der ofte er behov for en straksindsats, når du kommer til os. 
 

Vi foretrækker desuden at tilbyde det terapeutiske forløb på vores måde, med vores faglige internationale tilgang, og med en indsats af højeste kvalitet, med tid til klienten, når klienten har brug for det. Vi mener, at det samlede forløb vi tilbyder med testning, psykoterapi, og neurofeedback, giver dig den bedst mulige behandling for at du skal kunne få den største selvindsigt og positive udvikling.

bottom of page