top of page
background4.jpg

Lægehenvisning

Nyhed!

​Vi har bevidst fravalgt ydernummer, men vi vil rigtigt gerne imødekomme dig som har fået en lægehenvisning.

Derfor giver vi dig en meget fordelagtig pris pr terapi session, ved Majken Ramsøy, såfremt du køber minimum det antal gange du har fået i henvisning (f.eks. 10 gange).

Pr 40 minutter terapi (online eller klinik):   500 DKK

Hvorfor har vi fravalgt ydernummer?

Når en psykolog tildeles et ydernummer og er tilknyttet sygesikringsordningen, så må psykologen ifølge reglerne, ikke arbejde med andet arbejde, i mere end 15 timer ugentligt, ved siden af terapien. 


Da Thomas Z. Ramsøy er en af verdens førende hjerneforskere og ejer af et succesrigt globalt hjerneforskningsfirma, Neurons Inc, så vil han ikke kunne stå indenfor denne tidsramme, hverken af interesse eller lyst. Thomas Z. Ramsøy rejser holder internationale foredrag og workshops for firmaer som Facebook, Google osv. Han samarbejder endvidere med mange forskere og EU projekter. 

Når han derfor giver terapi og udfører neuropsykologisk udregning m.v., er dette ud fra en oprigtig faglig interesse og stor personlig motivation. Det er en ideologi for Thomas Z. Ramsøy at passe sin kliniske viden og praksis også og have med den mere direkte kontakt til klienten, som en vigtig modpol til den internationale og kommercielle scene. 

Lang ventetid på psykologer under den offentlige sygesikring

En anden årsag til fravalg af et ydernummer skyldes vor holdning til en tidslig levering af terapi til klienten. Der er ofte lang ventetid på en psykolog under ydernummer, og dette stemmer ikke overens med vores holdning til vores klienter.

 

Vi ønsker at kunne tilbyde hjælp til dig så hurtigt og effektivt som muligt, da der ofte er behov for en straksindsats, når du kommer til os. 


Vi foretrækker desuden at tilbyde det terapeutiske forløb på vores måde, med vores faglige internationale tilgang, og med en indsats af højeste kvalitet, med tid til klienten, når klienten har brug for det.

 

Vi mener, at det samlede forløb vi tilbyder med testning, psykoterapi, giver dig den bedst mulige behandling for at du skal kunne få den største selvindsigt og positive udvikling.

bottom of page