top of page
background3.jpg

Hvordan foregår terapi online og i klinikken?

ONLINE
TERAPI

onlinetherapy.jpg

Online terapi er bygget op på fuldstændig samme måde som traditionel terapi. Forskellen er blot, at vi ikke sidder fysisk over for hinanden. Terapien kan både foregå over telefon og en video.

 

Den mest udbredte form for online terapi vi laver her på klinikken, er gennem en live videoforbindelse, som man kender det fra Google Meet, Zoom eller FaceTime.

 

Videoforbindelsen sikrer, at vi både kan se ansigtsmimik, kropsprog og i højere grad fornemme hinanden, end hvis man taler over telefon. 


Vores online terapi over en videoforbindelse opnår derfor de samme styrker, som finder sted ved det fysiske møde. Vores onlineforbindelse er sikker og krypteret. 


Grundet vores positive oplevelser ved online terapi, har vi lavet en liste med fordele ved online terapi, sådan at du kan føle dig mere tryg ved denne terapiform. 

FORDELE MED ONLINE TERAPI

onlinecouple.jpg

Dette gælder både dig som enkelt person og Jer som par:

  • Det er ukompliceret og let. Du kan sidde hjemme i dine rolige og trygge omgivelser og få vores hjælp. ​

  • Du kan være ude at rejse eller på besøg andet sted. 

  • Som par, ender vi i samme terapi "rum" på skærmen, og uden nogen form for besvær, selv om I måske ikke kan eller vil være i samme lokale.

  • Hvis du har sociale udfordringer eller social angst, så kan det være mere beroligende at få terapi i trygge og vante rammer hjemme ved dig selv.

  • Det giver mindre stress at kunne gå i terapi hjemme i stuen.

  • Har du smerter eller sygdom, ved vi, at du har brug for ro og forståelse. En online terapi er netop en god måde at skåne dig.

 

bottom of page