top of page
320100237_1433672824050448_3357989411083364075_n.png

Din terapi kan også indeholde mindfulness, meditation, yoga og åndedrætsøvelser

ACT terapi og mindfulness

1) I ACT metoden arbejder vi koncentreret med at lære dig at stoppe op og træne din evne til “opmærksomt nærvær”. Du lærer at trække dig ud af enhver situation og se den “udefra og ind”.

 

2) Du vil lære at se dig selv mere klart. Du vil med en positiv selvobservation, lægge mere mærke til, hvad som sker med dine tanker, dine følelser, dine reaktioner og handlinger, i de konkrete øjeblikke som udfordrer dig. Dette kaldes Mindfulness.

 

3) Så mindfulness stiller ikke krav til meditationsmåtte, fuldstændig stilhed og ro omkring dig osv. Det kræver derimod en fokus indeni dig, hvor du stopper din indlærte og automatiske analyse af de svære situationer. I stedet bruger du din vejrtrækning og de mentale værktøjer vi lærer dig, til at vurdere dine tanker og forestillinger. Du vil i dit terapiforløb dermed, udvikle dine egne helt personlige redskaber til at kunne lave selvhjælp til dig selv i svære øjeblikke og livssituationer.

Terapeutiske lærings-meditationer

I klinikken producerer vi en række online meditationer. Videoerne omfatter de emner vi har erfaring med, at du kan have brug for i dit terapiforløb.

Meditationerne er terapeutiske lærings meditationer. Det vil sige, at du gennem meditationen bliver guidet, samtidigt med, at du lærer om det som kan ligge bag dine udfordringer.

En meditation for dig med angst og stress

Lyt til videoen ved at trykke på billedet

En meditation for dig som er bange for at ikke være god nok

Lyt til videoen ved at trykke på billedet

Åndedræts-øvelser

Her på Klinikken lægger vi stor vægt på, at inddrage åndedrætsøvelser som en del af terapiforløbet.

Dette er fordi, at åndedrætsøvelser giver dig flow i dit fysiske og mentale liv.

bottom of page