top of page

Majken Z. Ramsøy

Baggrund

Majken har en lang række af uddannelser og karrierer bag sig. Hun har arbejdet i mange hverv, herunder i sygehusvæsenet: gynækologisk afd., patologisk afd. og ungdompsykiatrisk afd. Hun har arbejdet med børn, unge og voksne i mange år og har været selvstændig med Psykoterapeutisk og Kognitiv Klinik i Holbæk.

Karriere

Majken har de sidste 10 år oparbejdet en innovativ og stærk profil som CEO og HR Direktør i virksomheden Neurons Inc. Virksomheden er en af verdens førende indenfor anvendt hjerneforskning og forståelse af menneskets bevidsthed.

Som CEO har Majken haft en afgørende og betydningsfuld rolle i opbygningen af Neurons Inc. på det internationale marked, da hendens egenskaber med overblik, struktur og forhandlings skarphed, er af aller højeste præcision og kompetence.

Business coaching baggrund

Majken har som HR Direktør også oparbejdet en erfaring og viden omkring mennesker, arbejdslivet og dets indvirkning på familielivet og individet. Samt en forståelse og coaching kompetence til at dygtiggøre medarbejdere i eget selvværd og kunnen.

Majken er kendt for sin måde at få en person til at føle sin styrke, sin egenforståelse og sit værd.

Hun har gennem årene kunne få den mest generte og indadvendte person til at lyse i stor succes på scener og andre offentlige arrangementer, samt i den mere innovative og business orienterede verden med alt fra medarbejdere, ledelser til direktører og ejere. Altid med øje for, at personen selv har følt en kæmpe individuel udvikling, styrke og succes.

Passioneret i terapeutisk arbejde

Intet er for stort eller småt til Majken. Hun går ind i enhver samtale med nysgerrighed og oprigtig forståelse og samtidig en ydmyghed fordi hun stort set aldrig føler sig berettiget til at dømme andre. Hun er omsorgsfuld, varm, indlevende, feminin, sjov og samtidig meget seriøs og skarp for din udviklings skyld.

 

Majken har i årevis arbejdet som terapeut, et arbejde som ligger naturligt, super interessant og glædeligt for Majken. Majken selv har en mangfoldig livserfaring, med alle de aspekter af livet, som også kan give udfordringer og netop forståelse for andre menneskers svære situationer. Og Majken tør være ærlig omkring sig selv, sådan at hun også kan bruge sin egen erfaring i en blanding med sin stærke faglighed og professionalitet.

 

Majken vil indimellem lægge artikler og videoer op på denne hjemmeside, omhandlende problematikker, som kan være interessante eller støttende til dig, som selv står midt i stormen. Og igen her deler hun meget gerne ud fra egen livsverden.

bottom of page