top of page

Majken Zoëga Ramsøy

 

 

Certificeret/Examineret Master Class Relation- og Parterapeut.

 

Certificeret/Examineret Sexolog

 

Uddannet Selvværds Terapeut

Certified Cognitive Behavioral Therapist by the Academy of Modern Applied Psychology

 

Certificeret/Examineret Positiv Psykologi Coach

 

Uddannet i Coaching, Systemisk Teori, Konflikthåndtering og Narrativ Tænkning

 

Speciale i Æstetiske Læreprocesser

IMG_20190111_151218%20(2)_edited.jpg

Majken er kun til rådighed få timer ugentligt, og derfor er NPP klinikken meget taknemmelig og stolt af, at kunne tilbyde Jer Majken, som Jeres terapeut.

Majken: “Vi er mennesker og vi er fuld af uperfektheder,

men så længe vi er ærlige, hensynsfulde og mindre dømmende,

både overfor os selv og andre,

så vil vi også kunne blive ligeværdige"

 

Majken har en lang række af uddannelser og karrierer bag sig. Hun har arbejdet i mange hverv, herunder i sygehusvæsenet: gynækologisk afd., patologisk afd. og ungdompsykiatrisk afd. Hun har arbejdet med børn og unge i mange år og har været selvstændig med Psykoterapeutisk og Kognitiv Klinik i Holbæk.

Majken har de sidste 10 år oparbejdet en innovativ og stærk profil som CEO og HR Direktør i virksomheden Neurons Inc. Virksomheden er en af verdens førende indenfor anvendt hjerneforskning og forståelse af menneskets bevidsthed.

Som CEO har Majken haft en afgørende og betydningsfuld rolle i opbygningen af Neurons Inc. på det internationale marked, da hendens egenskaber med overblik, struktur og forhandlings skarphed, er af aller højeste præcision og kompetence.

Majken har som HR Direktør også oparbejdet en erfaring og viden omkring mennesker, arbejdslivet og dets indvirkning på familielivet og individet. Samt en forståelse og coaching kompetence til at dygtiggøre medarbejdere i eget selvværd og kunnen.

Majken er kendt for sin måde at få en person til at føle sin styrke, sin egenforståelse og sit værd.

Hun har gennem årene kunne få den mest generte og indadvendte person til at lyse i stor succes på scener og andre offentlige arrangementer, samt i den mere innovative og business orienterede verden med alt fra medarbejdere, ledelser til direktører og ejere. Altid med øje for, at personen selv har følt en kæmpe individuel udvikling, styrke og succes.

 

Intet er for stort eller småt til Majken. Hun går ind i enhver samtale med nysgerrighed og oprigtig forståelse og samtidig en ydmyghed fordi hun stort set aldrig føler sig berettiget til at dømme andre. Hun er omsorgsfuld, varm, indlevende, feminin, sjov og samtidig meget seriøs og skarp for din udviklings skyld.

 

Hun går aldrig ind i en opgave uden at ønske at fuldføre den til punkt og prikke. Hun er yderst pligtopfyldende og hårdtarbejdende.

 

Majken har i årevis arbejdet som terapeut, et arbejde som ligger naturligt, super interessant og glædeligt for Majken. Majken selv har en mangfoldig livserfaring, med alle de aspekter af livet, som også kan give udfordringer og netop forståelse for andre menneskers svære situationer. Og Majken tør være ærlig omkring sig selv, sådan at hun også kan bruge sin egen erfaring i en blanding med sin stærke faglighed og professionalitet.

 

Majken vil indimellem lægge artikler og videoer op på denne hjemmeside, omhandlende problematikker, som kan være interessante eller støttende til dig, som selv står midt i stormen. Og igen her deler hun meget gerne ud fra egen livsverden.

 

Neuropsykologisk og psykoterapeutisk klinik, er så vanvittig heldige, at kunne gøre brug af Majken i de terapier, hvor hun er specialisten for lige netop din problematik.

bottom of page