top of page
away-5202207_1920.jpg

Om os

Hvem er vi?

IMG_20190111_151218%20(2)_edited.jpg
ramsoey_edited.jpg

Neuropsykologisk og Psykoterapeutisk Privatklinik (NPP) er grundlagt og drevet af Dr. Thomas Zoëga Ramsøy.

 

Thomas er autoriseret neuropsykolog med flere års erfaring indenfor klinisk psykologi og neuropsykologi. Han har en Ph.D. i neurobiologi, og anses som en af verdens førende indenfor anvendt hjerneforskning. 

Majken Zoëga Ramsøy er specialiseret i individuelle psykoterapeutiske samtaler og forløb, relation- og parterapi, sexologisk rådgivning og terapi, og businessorienteret coaching. Majken laver også online meditationer, som du vil kunne finde her på siden.

 

Klinikken arbejder hovedsageligt indenfor flere områder:

1. NEUROPSYKOLOGISK OG PSYKOLOGISK UDREDNING, med fokus på udredning for kognitive og emotionelle følger af hjerneskade, kronisk sygdom, kroniske smerter, whiplash m.v. Dette tilbyder klinikken, som del af en udredning i forbindelse med forsikring, kommunalt forløb eller til privat udredningsforløb. Disse tests udføres ved fremmøde på klinikken.

Læs mere på Neuropsykologi, Personlighedsprofilering og Emotionel Profil.

2. PSYKOLOGISKE TESTS TIL ET OPTIMALT TERAPIFORLØB. Som speciale og som noget unikt, tilbyder klinikken udvalgte neuropsykologiske tests og personlighedstests som et tilvalg til din terapi hos os. Klinikken har haft stor success med testninger, både for din egen forståelse af dine tanker, følelser og handlinger, samt for os, som et værktøj i din terapi.

Læs mere på Test for et optimalt terapiforløb og Test til Terapi.

3. PSYKOTERAPEUTISKE SAMTALER OG FORLØB. Vi tilbyder udbytterig terapi for dig, dit parforhold og grupper. Vores terapeutiske arbejde tager udgangspunkt i dine udfordringer, styrker og muligheder. Vi har mangeårig erfaring indenfor individuel-, par- og gruppeterapi.

 

Læs mere på terapi og terapiformer.

4. LIFE COACHING. 

Find ud af hvor du står og hvad din retning er i livet. Gennem life coaching sørger vi for, at du får de værktøjer, som gør at du kan skabe det liv du virkelig ønsker dig. 
 

Det kan være i forhold til dit job eller privatliv, hvor der igen kan ligge en række underliggende temaer der gør, at du ikke er tilfreds med det liv du lever i dag.

I lifecoaching hjælper vi dig med, at skabe det liv du virkelig ønsker dig. En forudsætning er dog, at du selv er parat til, at foretage de nødvendige ændringer, og er indstillet på, at arbejde med dig selv.

Læs mere om life coaching og positiv psykologi.

5. SUPERVISION & MENTORSHIP. I klinikken tilbyder vi supervisionsforløb og mentorship for individer og grupper. Dette tilbydes til praktiserende psykologer og terapeuter, samt andre behandlere.

 

Supervisionen tilbydes af Dr. Thomas Zoëga Ramsøy, som har 15 års erfaring med supervision af klinikere, PhD-studerende, post.docs, globale business ledere, og andre grupper. Dr. Ramsøy er en af verdens førende indenfor anvendt hjerneforskning, og samarbejder med førende institutioner som Oxford University, Harvard University, MIT, Cambridge University, INSEAD og Singularity University.

I mentorship tilbyder Dr. Ramsøy et begrænset antal længerevarende forløb.

6. KEYNOTES, KURSER OG UNDERVISNING. Klinikken tilbyder også foredrag, kurser og undervisning indenfor anvendt hjerneforskning og anvendt psykologi. Disse omfatter blandt andet:

  • grundlæggende hjernevidenskab

  • klinisk neuropsykologi

  • klinisk psykologi

  • hjerneforskning

  • neuropædagogik

  • behavioral economics

Dette tilbydes både til klinisk personale samt kommercielle selskaber. Undervisning, kurser, workshops of seminarer tilbydes af Dr. Thomas Zoëga Ramsøy. Kurserne er en kombination af hans mangeårige erfaring indenfor klinisk neuropsykologi og psykologi, hjerneforskning, samt kommerciel hjerneforskning.

 

Det baseres også på hans store omfang af videnskabelige publikationer og bestseller bøger, som "Leading Transformation" fra Harvard Business Review Press, og "Introduction to Neuromarketing & Consumer Neuroscience" fra Oxford University Press.

7. KONSULENTYDELSER

bottom of page