top of page

VI TILBYDER BÅDE ONLINE TERAPI OG OG FYSISK TERAPI

Du ønsker ikke risiko for smitte med COVID-19, influenza eller lignende, grundet din fornuft, sygdom eller skader. Vi respekterer dig, og dine ønsker, og vi forstår dig fuldt ud. På klinikken er vi yderst forsigtige og meget opmærksomme på smitte og vi lader ingen klienter kommer med forkølelse, hoste eller anden virus/influenza. På grund af, at vi har flere klienter, som har langvarig eller alvorlig sygdom, så giver vi kun fysisk terapi i lokale med adskillelse af klient og terapeut via et plexiglas. Dette er for at passe på både dig og os.

 

Neuropsykologiske udredninger vil foregå i lokale med Dr. Thomas Zoëga Ramsøy uden plexiglas pga. opgaver og undersøgelse, men her er vi yderst påpasselige.

 

Vi vil støtte dig i dit valg om online terapi, hvis du er det mindste bekymret om smitte. Vi har ingen venteværelse, da vi beder klienter møde op på tidspunktet for deres terapi, hverken før eller efter. Vi beder også klienter kun møde op alene, såfremt det er en neurologisk undersøgelse og udredning eller enkelt person terapi.

Hvis du følges af din partner eller en ven, så kan denne tage plads udenfor i haven om sommeren eller gå en dejlig tur til Marinaen. Om vinteren, må vi bede din følgesvend komme tilbage efter endt undersøgelse eller terapi. 

claudio-testa--SO3JtE3gZo-unsplash.jpg

Hvad kan vi tilbyde dig i dit terapiforløb

AdobeStock_329377338.jpeg

Hvordan foregår online terapi

bottom of page