top of page
daisy-4110113_1920.jpg

Samarbejdspartnere m.h.t. dækning af eller tilskud til forløb

SAMARBEJDSPARTNERE M.H.T. DÆKNING/TILSKUD TIL FORLØB


Mange har adgang til psykologsamtaler gennem deres forsikring, pensionsordning, sundhedsforsikring, fagforening, indboforsikring eller deres ansættelse. Her lister vi nogle af de muligheder du har.

FAGFORENINGER


Nogle fagforeninger giver tilskud til psykoterapi behandling hos en psykolog, særligt arbejdsrelaterede, men også andre problemstillinger.

ARBEJDSGIVERE


Nogle arbejdsgivere og arbejdspladser vælger at støtte samtaler hos en psykolog for en sygemeldt medarbejder eller i andre tilfælde. Spørg din nærmeste leder, tillidsrepræsentant eller HR-afdeling.

 

KOMMUNER


Ifølge Lov om Aktiv Socialpolitik, paragraf 82 (sygebehandling m.v.) eller Lov om Aktiv Socialpolitik, paragraf 63 (særlig støtte under revalidering) kan du søge om tilskud til at gå til psykolog.

 

DEN OFFENTLIGE SYGESIKRING


NPPklinikken har valgt at ikke have en aftale med den offentlige sygesikring og kan derfor ikke tage imod en henvisning fra din læge. Men vi har istedet lavet en nedsat pris, som du kan læse mere om her

 

PRIVATE SUNDHEDSSIKRINGER


En privat sundhedsforsikring dækker psykologtimer hos en autoriseret psykolog. Dr. Thomas Z. Ramsøy er autoriseret cand.psych.aut af Psykolognævnet i Danmark.

 

Klinikken kan i de fleste tilfælde tage imod henvisninger fra Danica, PFA, Tryg, Mølholm forsikring, TopDanmark, Skandia og If-care.
 

Du skal selv kontakte dit forsikringsselskab for at høre hvad der dækkes og hvor mange timer. Som regel dækker forsikringen 100% af honoraret. Selv om forsikringsselskaberne til tider har deres egne psykologer (eller samarbejder med Prescriba), kan du selv vælge din psykolog selv i de fleste tilfælde. Dette hedder "selvvalgt psykolog".

 

Når du har fået en bevilling fra dit forsikringsselskab og har fået godkendt psykolog timer, kan du sende den til klinikken på vor e-mail eller via vor kontaktformular.

 

SYGEFORSIKRING DANMARK
Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til psykolog på 300 kr. pr. konsultation. Du skal være medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Læs mere her.

 

OVERSIGT OVER PRIVATE SUNDHEDSFORSIKRINGER

Codan
Såfremt du eller din familie har en behandlingsforsikring hos Codan, kan du og/eller din familie eventuelt få dækket beløbene, helt eller delvist, for psykologbehandling hos os.

 

Kontakt Codan på tlf. 78 73 67 83. Bemærk at det kan være en generel betingelse, at samtalerne foretages af en autoriseret psykolog.
 

Du bedes venligst oplyse i din henvendelse til os, hvis du er forsikret gennem Codan.

Dansk Sundhedssikring
Er du eller din/familie dækket hos Dansk Sundhedssikring? Så kan du afhængig af dine dækningsbetingelser få dækket størstedelen af dine udgifter for samtaler hos os.

 

Kontakt Dansk Sundhedssikring på tlf. 70 20 61 21 og hør nærmere.
 

Hvis du er forsikret gennem Dansk Sundhedssikring, bedes du venligst oplyse dette i din henvendelse til os.

Danica Pension
Har du en sundhedsforsikring hos Danica Pension? Så kan der være mulighed for, at de dækker din eller din families psykologbehandling.

 

Undersøg hvad din ordning dækker ved at kontakte dem på tlf. 70 25 02 03 eller ved at udfylde en anmeldelse på denne side.
 

Hvis du er forsikret gennem Danica, bedes du venligst oplyse dette i din henvendelse til os.

 

 

Falck Healthcare
Har din arbejdsplads en aftale med Falck Healthcare? I så fald kan du og/eller din familie være omfattet af en sundhedsforsikring, der dækker psykologsamtaler.

 

Kontakt Falck Healthcare på tlf. 70 10 20 12 og få undersøgt om, du/din familie er dækket af ordningen.

 

Mølholm Forsikring
Er du enten privat eller via din arbejdsplads forsikret gennem Mølholm? I så fald kan der være mulighed for at få dækket op til alle omkostninger for et samtaleforløb hos Neuropsykologisk og Psykoterapeutisk Privatklinik. 

 

Kontakt Mølholm på tlf. 65 20 21 20 eller via denne mail for at høre nærmere om din dækning.
 

Såfremt du er forsikret gennem Mølholm, bedes du venligst oplyse dette i din henvendelse til os.

PFA
Med en sundhedsforsikring hos PFA kan det være muligt at få dækket helt eller delvist udgifterne til psykologbehandling hos os.

 

Kontakt PFA Helbredssikring på tlf. 70 24 50 01 eller via denne side, og find ud af, hvordan du er dækket.
 

Hvis du er forsikret gennem PFA, bedes du venligst oplyse dette i din henvendelse til os.

 

Skandia
Har du og/eller din familie enten privat eller via dit arbejde en sundhedsforsikring hos Skandia? Så kan der være mulighed for at få dækket udgifter til psykologsamtaler hos os.

 

Kontakt Skandia på tlf. 70 12 12 13 for at høre nærmere om dine muligheder.
 

Såfremt du er forsikret gennem Skandia, bedes du venligst oplyse dette i din henvendelse til os.

TopDanmark
Med en sundhedsforsikring hos TopDanmark kan der være mulighed for, at du og/eller din familie kan få dækket udgifter til behandling hos os.

 

Kontakt TopDanmark på tlf. 78 77 78 94 for at få undersøgt dine dækningsmuligheder nærmere.
 

Hvis du er forsikret gennem TopDanmark, bedes du venligst oplyse dette i din henvendelse til os.

Tryg
Hvis din sundhedsforsikring hos Tryg dækker psykologhjælp, kan der være mulighed for at få en økonomisk erstatning til psykologhjælp hos os.

 

Kontakt Tryg på tlf. 78 75 92 65 eller på denne mail for at undersøge dine betingelser og dækning nærmere.
 

Du bedes venligst oplyse i din henvendelse til os, hvis du er forsikret gennem Tryg.

   

bottom of page