top of page
ramsoey (1).jpg

Du har nu mulighed for at modtage faglig supervision af Dr. Thomas Z. Ramsøy. Supervisionen kan foregå som enkeltperson, mindre grupper (maks 3-4 personer), samt institutioner. 

Supervisionerne tilbydes som tre slags:

  • Faglig klinisk supervision: Her fokuseres der på at opruste dig i dit kliniske virke, sygdomslære, psykometri, samt andre emner. Der vil også fokuseres på det overordnede perspektiv på dig selv, og hvor du gerne vil have at din kliniske karriære bevæger sig imod.

  • Faglig forskningssupervision: Her fokuseres der på et forløb som styrker dig som forsker, både med de konkrete forskningsprojekter du har, men også et mere overordnet og strategisk blik på hvad du gerne vil opnå, og hvordan du kommer dertil.

  • Et mentorforløb for personer i virksomheder, dog med begrænset adgang. Her arbejder vi både konkret med dine nuværende muligheder og udfordringer, samt de mere generelle ting som driver dig i dit erhvervsliv, samt at få en work-life balance. 

Et supervisionsforløb vil typisk have minimum et års varighed, og med mulighed for forlængelse. Der vil være en kombination af regelmæssige møder samt ad-hoc møder efter behov.

Vær opmærksom på, at der kan være fyldt op i forløb, og derfor være venteliste på supervision/mentor forløb.

bottom of page