top of page
Image by Ben Mullins

Tests til

terapeutiske forløb

TESTS VI TILBYDER PÅ KLINIKKEN

På NPPklinikken tilbyder vi de bedst udvalgte tests af dine kognitive, emotionelle og personlighedsmæssige sider. Testene vil blive udarbejdet og analyseret af Dr. Thomas Zoëga Ramsøy, neuropsykolog (cand.psych.aut) og Ph.D.

NYHED! Som speciale og som noget unikt tilbyder klinikken disse tests for dig i dit terapeutiske forløb ved os. Du kan gennem vores rådgivning vælge hvilke tests du ønsker at få lavet i dit forløb.

dandelion-3416140_1920.jpg

Tests for et optimalt terapi- og patientforløb

Hvis du er patient med hjerneskade, whiplash, kroniske smerter, eller andre lidelser, kan du testes på dine mentale og emotionelle styrker og udfordringer. 

Som en del af testen får du:

  • en rapport som gennemgår resultaterne

  • et oplæg til videre forløb i offentlig eller privat regi

Rock Balancing

Hvilke typer tests tilbyder vi?

Som en del af det terapeutiske forløb tester vi flere sider af dig som person. Disse tests foregår online, og denne side forklarer det lidt mere

På den ene side måler vi på forskellige sider af din personlighed. Vi tester også dine mentale sider, alt fra opmærksomhed til hukommelse og beslutninger. Vi måler også på din sindstilstand, for at vi i fællesskab bedre kan forstå hvordan du har det lige nu.

adventure-1850239_1920.jpg

Peak Performance Tests

Du vil gerne blive endnu bedre end du allerede er. Men for at komme fra godt til super kræves der noget ekstra.

Vi tilbyder en grundig testning af din personlighed, kognitive profil, og emotionelle egenskaber.

Testen opgøres i en rapport, og med konkrete tiltag til hvordan du kan arbejde for at sikre at du opnår at performe på dit bedste niveau. 

Hvis du er interesseret i en klinisk neuropsykologisk udredning, bedes du gå til denne side.
bottom of page